hits

Hjertemassasje

Chi Nei Tsang er en av de få behandlingene som inneholder en hjertemassasje. Hjertet, ligger som de fleste vet, godt beskyttet bak brystbenet og ribbene. Til tross for dette er det fullt mulig å massere hjertet og løsne på stress og spenninger som har satt seg i vevet rundt hjertet, for på denne måte å gi hjertet litt ekstra pusterom.

 

Nyere forskning  viser at hjertet vårt er mye mer enn bare en muskel som pumper blod. Hjertet er et hormonproduserende organ, også et sanseorgan som oppfatter forandringer, ikke bare inni kroppen men også rundt oss.

Hver gang hjertet slår sender det ikke kun blod rundt om i kroppen men også mye annen informasjon, både nevrologisk, hormonell, trykk og elektromagnetisk informasjon til hjernen og resten av kroppen.

 En rekke eksperimenter har nå vist at beskjedene hjerte sender til hjernen påvirker måten vi oppfatter omverdnen på, det på virker våre mentale prosesser, hvordan vi føler oss og hvordan vi presterer. Det å ta vare på hjertet vårt, sørge for at det har god plass rundt seg og er så fri fra spenninger og stress som mulig vil ha stor påvirkning på hele vårt liv.

Emosjonelt stress, vonde minner, sjokk o.l kan gjøre at vevet i og rundt hjerte, helt ut mellom ribbenene trekker seg sammen og hemmer den frie flyten av blod og informasjon fra hjertet ut til kroppen. En slik sammentrekning vil kunne føles vond både fysisk og psykisk, og med mindre man gjør noe for å fjernen disse spenningen vil det det ha en negative effekt på vårt liv.

 

Ta derfor godt vare på hjertet ditt, lytt til det og sørg for at din brystkasse ikke synker sammen rundt hjertet.

 

www.magemassasje.no

3 kommentarer

Enilorac Nesenra

28.01.2015 kl.18:43

Veldig interessant dette her !! Kunne gjerne tenkt meg en sånn massasje ja ! Hva har du gått av utdannelse for å bli det du er ?

magemassasje

04.02.2015 kl.21:09

Enilorac Nesenra: Magemassasje, eller Chi Nei Tsang som det opprinnelig heter, lærte jeg i nord Thailand, på et senter som heter Tao Garden. Der har de mye forskjellige spennende kurs. Det er et helt system som er bygget opp..med massasje, meditasjon, yoga, qigong osv. Magemassasjen er en intergrert del av dette systemet. Jeg var frem og tilbake mellom Norge og Thailand over en 3-4 års periode for å lære alt jeg kunne i det systemet. Mye av det kalles indre alkymi, som jeg vil tro du syns er interessant :) for alkymi og magi er jo omtrent det samme, selv om det finnes mange retninger der ute.
Ellers har jeg bakgrunn fra reiki, yoga og sykepleie.

Du får si ifra neste gang du er i Oslo, jeg tror du ville ha likt denne behandlingen! :)

Enilorac Nesenra

08.02.2015 kl.22:21

Wow ! Veldig kult ! :D Hørtes kjempe kjekt ut :)

Skriv en ny kommentar

magemassasje

magemassasje

38, Oslo

www.magemassasje.no www.facebook.no/magemassasje www.instagram.com/instagram Jeg heter Lars Jørgen. Jeg ønsker å bruke denne bloggen å spre informasjon og bevissthet rundt hvordan man tar vare på sin egen mage/organer, hvordan våre tanker og følelser påvirker magen vår, og hvordan vi kan skape "den gode magefølelsen". I tillegg til at jeg også tilbyr behandlinger, magemassasjer, og veiledning. Jeg er for tiden student på Helsehøyskolen-Høyskolen Kristiania (2015-2018) hvor jeg tar en bachelor i akupunktur. Jeg jobber med Chi Nei Tsang ved siden av skolen. På norsk kaller jeg Chi Nei Tsang for magemassasje, da det er en rensende og styrkende massasjebehandling av magen og de indre organer. Massasjen kan omfatte mer enn bare magen. Både rygg, nakke, ben og armer kan inkluderes i behandlingen, men det er størst fokus på mageområdet, da dette tross alt er kroppens motor og senter for vitale funksjoner. Med magen fordøyer vi ikke bare maten vi spiser og væsken vi drikker. Vi fordøyer også våre følelser, våre tanker, holdninger, hva som skjer med oss, og i stor grad det som skjer i verden rundt oss. Problemer eller utfordringer med magen kan derfor komme fra en eller flere av disse områdene, noe som er viktig å huske hvis du sliter med magen, eller ønsker å optimalisere din helse. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe. info@magemassasje.no

Kategorier

Arkiv