hits

Er det viktig å ta vare på dine organer?

Dine organer gir energi til dine tanker, dine ord og dine handlinger.

All energi i kroppen av avhengig av hvor godt de forskjellige organer fungerer. Alt fra hvor effektivt lungene skaffer oss det viktigst næringsstoffet av dem alle, oksygen. Til leveren som har godt over 100 forskjellige oppgaver i kroppen, med alt fra immunforsvaret, til nedbrytning av mat og utrensing av avfallsstoffer, til lagringsplass for både vitaminer og blod. Til nyrene som filtrere alt blodet i kroppen mange ganger i løpet av døgnet, fjerne avfallsstoffer, opprettholder pH-balanse og mye. For ikke å nevne alle de andre organene og kjertlene som spiller en viktig og ofte ukjent rolle i vårt liv.
 

Din kreativitet, din spontanitet, din livskraft, hvor skal disse få sin energi fra hvis organene ikke gjør sine oppgaver?
Selvfølgelig vil du ta vare på dine organer.

www.magemassasje.no

3 kommentarer

08.08.2017 kl.14:05

Det er så sant!

Stine Sophie Lundsrud

08.08.2017 kl.18:34

Veldig sant :) Viktig å ta vare på seg selv. Ha en fin kveld :)

magemassasje

09.08.2017 kl.11:43

Stine Sophie Lundsrud: Takk for det :) Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar

magemassasje

magemassasje

38, Oslo

www.magemassasje.no www.facebook.no/magemassasje www.instagram.com/instagram Jeg heter Lars Jørgen. Jeg ønsker å bruke denne bloggen å spre informasjon og bevissthet rundt hvordan man tar vare på sin egen mage/organer, hvordan våre tanker og følelser påvirker magen vår, og hvordan vi kan skape "den gode magefølelsen". I tillegg til at jeg også tilbyr behandlinger, magemassasjer, og veiledning. Jeg er for tiden student på Helsehøyskolen-Høyskolen Kristiania (2015-2018) hvor jeg tar en bachelor i akupunktur. Jeg jobber med Chi Nei Tsang ved siden av skolen. På norsk kaller jeg Chi Nei Tsang for magemassasje, da det er en rensende og styrkende massasjebehandling av magen og de indre organer. Massasjen kan omfatte mer enn bare magen. Både rygg, nakke, ben og armer kan inkluderes i behandlingen, men det er størst fokus på mageområdet, da dette tross alt er kroppens motor og senter for vitale funksjoner. Med magen fordøyer vi ikke bare maten vi spiser og væsken vi drikker. Vi fordøyer også våre følelser, våre tanker, holdninger, hva som skjer med oss, og i stor grad det som skjer i verden rundt oss. Problemer eller utfordringer med magen kan derfor komme fra en eller flere av disse områdene, noe som er viktig å huske hvis du sliter med magen, eller ønsker å optimalisere din helse. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe. info@magemassasje.no

Kategorier

Arkiv